1-op-1 coaching

Je bent het beu om hele dagen moe te zijn.
Om hele dagen pijn te hebben.
Je hebt het gevoel dat je niet leeft.
Je hebt nergens plezier in.
Je bent vergeten wat je leuk vind.

Je bent op zoek naar rust, plezier en ontspanning.
Maar alles wat je hebt geprobeerd werkt niet.
Je valt steeds in oude patronen terug.
Of je vergeet überhaupt dat je ergens aan was begonnen.

En dat maakt je teleurgesteld, somber. Boos op jezelf.

Ik weet precies hoe je je voelt. Maar echt het kan anders!

De stappen die ik de afgelopen jaren heb genomen om mijn leven drastisch te veranderen heb ik in een uniek coaching traject gegoten. Speciaal afgestemd op jouw behoeftes.

1-op-1 coaching traject

Yo ga wat met je leven doen!

In 3 maanden ga je zeer intensief blijvende veranderingen aanbrengen in je leven.
Met kleine praktische stappen en oefeningen.
Die je iedere dag aangereikt krijgt door een online omgeving.
Met een stok achter de deur omdat ik je regelmatig vraag om feedback.
Uiteraard sta ik ook klaar voor al je vragen.

Dit unieke traject bestaat uit 5 verschillende fases die we meerdere keren zullen doorlopen en steeds aanpassen aan jouw vooruitgang.

Fase 1: Lichaam

Je creëert een nieuwe gewoonte met 3x per dag 5 minuten ademhalingsoefeningen. Zo heb je 3x per dag een moment om te leren loslaten.

Uiteraard zijn er verschillende yoga lessen die je digitaal ieder moment kunt volgen. Deze zorgen voor ontspanning en bewustzijn van je lichaam. Wat weer zorgt voor een afname van pijn in je lichaam. Je verbeterd je conditie en bouwt meer kracht op. Hierdoor gaat alles in je leven net iets makkelijker. Je houd meer energie over!

 

Fase 2: Geest

Zodra het lichaam iets is gaan ontspannen gaan we gelijk verder met de geest. Deze 2 werken heel nauw samen dus hebben dan ook een rustgevende uitwerking op elkaar.

Dit doe je door meditaties. Iets dat misschien zweverig klinkt, maar niets anders is dan stil zitten. Door stil te zijn en met aandacht bij jezelf te blijven kalmeert je geest. Je observeert je gedachten om op te merken wat je spanning geeft en wat je juist plezier geeft.

Fase 3: Doen!

Met het ontspannen van lichaam en geest creëer je ruimte en energie om iets te gaan doen. Deze sneeuwbal van verandering die je in gang hebt gezet nog iets groter te laten worden en sneller te laten rollen.

Denk aan manieren om je grenzen te stellen, doelen te stellen, te plannen. Gezonder eten, meer bewegen. Je verslavingen aangaan!

Fase 4: Zelfreflectie

Wat doe je graag? Wat kan je goed? Waar wil je graag naartoe? Hoe ziet jouw ideale dag er uit? Dit zijn zomaar een paar vragen die je jezelf regelmatig kunt stellen.

Maar ook kleinere vragen zoals wat vind ik vandaag belangrijk? Is het geen waar ik me zo druk over maak ook wel echt zo belangrijk? Wat geeft me stress? Wat geeft me rust?

Fase 5: Terugblikken en aanpassingen maken

Bezig zijn zonder te kijken waar je mee bezig bent heb je lang genoeg gedaan in je leven. Je gaat nu bewust in de gaten houden wat het effect is van de veranderingen. De veranderingen die werken houd je. Wat niet werkt gaat weer weg. En zo krijgen je weer ruimte voor nieuwe dingen die misschien nog wel beter werken.

 

Tot slot

Al die uitleg is hartstikke leuk. Maar met alleen lezen veranderd er niets. Het is tijd voor actie!

Neem daarom contact met me op en dan plannen we een gratis telefonisch orientatie gesprek. Daarin nemen we door wat het traject voor jouw leven kan betekenen.

En wees er extra snel bij, want de eerstkomende 4 mensen krijgen het traject voor een heel speciaal introductie tarief.

Dus neem direct contact op via het contactformulier.